Apa de toaleta Memwa Dark I, Barbati, 30ml

39.00 lei

SKU: 47393751355 Categorie: Etichetă:

Descriere

Dark I de la Paris Corner este un parfum seducator si captivant, cu un amestec sofisticat de note care creeaza o experienta olfactiva unica.

In notele de varf, vei simti un val revigorant de citrice si lamaie, care adauga prospetime si vitalitate parfumului. Aceste arome sunt imbogatite cu accente florale subtile de tagetes si un twist de savoare oferit de salvie.

Notele de mijloc dezvaluie o dulceata delicioasa de pralina, impletita cu caldura condimentelor precum scortisoara si cardamomul negru. Parfumul devine astfel mai adanc si mai atragator, captand atentia si starnind curiozitatea.

In cele din urma, in notele de baza, Dark I isi dezvaluie caracterul seducator si persistent. Paciuliul, cu accentele sale lemnoase si terestre, se amesteca cu ambergrisul, oferind profunzime si bogatie parfumului. Acest amestec irezistibil este completat de acorduri de abanos si lemn de palisandru, care adauga o nota de eleganta si rafinament.

Dark I de la Paris Corner este un parfum care te va invalui intr-o aura misterioasa si seducatoare, perfect pentru momentele speciale sau pentru a lasa o amprenta memorabila oriunde mergi. Este o expresie a rafinamentului si a pasiunii, capturand esenta barbatilor siguri pe ei si dornici sa se faca remarcatori.

Inspirat de XS Paco Rabanne
Inspiratie: Paco Rabanne XS

Informații suplimentare

Forma

Fluid

Tip

Luxury

Tip aplicator

Vaporizator

Cantitate

30 ml

Pentru

Barbati

Brand

Memwa

Set

Nu

Model

Dark I

Tip produs

Apa de toaleta

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.