De ce eSun?

Produse originale

Produsele pe care le achiziţionăm sunt numai de la producători-furnizori autorizaţi. Acest lucru face imposibila livrarea de bunuri de o calitate îndoielnică sau produse care nu sunt originale. Parfumurile care se gasesc în oferta noastră sunt achiziţionate de la aceeaşi producători care furnizează produsele în magazinele din mall-uri sau centre comerciale.

De ce produsele noastre sunt ieftine?

Aceasta este o întrebare foarte frecventă dacă luăm în calcul că preţul nostru de vanzare este cu putin mai mare decât în cazul produselor contrafăcute. Suntem de asemenea constienţi că produsele noastre sunt în unele cazuri cu 50% mai mici decat cele practicate de magazinele locale, în condiţiile în care avem aceeaşi furnizori.
Răspunsul este simplu. Spre deosebire de magazinele locale, fizice, lucram cu marje de adaos mult mai mici. Noi nu trebuie să plătim chirii scumpe în mall-uri, centre comerciale, magazine, etc. Costurile de închiriere chiar şi pentru cele mai mici afaceri în astfel de locuri poate ajunge la cateva zeci de mii de euro pe luna. Datorită tuturor acestor aspecte suntem capabili să oferim preţuri pe care nu le veti găsi în altă parte.

eSun va asteapta cu o gama larga de produse, atat pentru barbati, cat si pentru femei, indiferent de varsta, ca fiecare sa-si poata gasi aroma preferata la un pret exceptional!